Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Bente - 18 maj 2009 21:11

Bara en och en halv dag kvar att jobba den här veckan, härligt!

tänk att man ska längta så efter med ledighet redan på måndan :)


Nåväl, funderade lite idag när jag gick min promenix på hur man ändrar åsikter allteftersom åren går. Som tonåring och ända tills nu har jag avskytt pelargoner! Det var något gamla tanter har hela fönstren fulla av och det skulle jag aldrig nånsin ha! men hoppsan - igår köpte jag pelargoner. Röda och rosa. Visserligen till mina utekrukor, men ändå :)

En annan sak jag avskydde och aldrig nånsin kunde tänka mig att själv ha var sån där "matta" på toasitsen. Min mormor hade det. Usch. Vad letar jag febrilt efter nu utan att hitta nånstans? Just det - en "matta" till toasitsen.

man e väl knepig va :)


min svägerskan pappa fyller 65 till helgen och jag har fått i uppdrag att skriva en "käck sång" till honom. Jag får väl ta tag i det nån kväll i veckan. 


Funderar på att byta namn på min firma. Nu heter den ju som jag och hur spännande är det. Har kommit på ett namn jag gillar öoch det var inte lätt! Nu ska jag bara hosta fram 900 spänn till patent och registreringsverket så ingen kan sno det.

Är megatrött ikväll. Förstår inte varför det alltid ska vara så svårt att somna på söndag kvällar. Klockan blev iallfall två inatt innan jag slocknade. Så jag ska tacka för ikväll och krypa ner i sängen redan nu.


Kram!



Ovido - Quiz & Flashcards