Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

såååå fiiiint!

Av Bente - 11 maj 2009 18:10

Sorry - men jag har inte samma möjligheter att blogga varje kväll nu är dotterns dator är sönder. Hon tar då min och jag får fint vänta på min tur. Vilket kan vara på morgnarna mellan 6 och 7. Just nu är hon och tränar så då passar jag på :)


Förnyade mitt vardagsrum igår med enkla och ganska billiga medel. Köpte nya mattor till v-rummet, limegröna med såna där långa trådar :) nya gardiner och några krukväxter. En t-shirt hittade jag oxå. Det blev så fint! somrigt och härligt. Bra med basfärger, natur och grått - kan matcha med vad jag vill. och nu blev det lime!

 


Passade Lovaliten en stund också, hennes mor och far ville träna på gym tillsammans för en gångs skull och inte mig emot - jag passar gärna den lilla. Som snart går själv och är dryga 10 månader nu:)


det är så skönt att känna sig piggare och gladare.. Det är tack vare mig själv förståss men mina vänner är så viktiga och de är de bästa man kan ha!

Jag vill vara tacksam för det jag har och den dag som ges mig på morgonen. Jag vill vara stolt över vad jag åstadkommit i livet. Va sjutton man har fixat ungarna, utbildning, karriär, strul och krångel och motorhaveri och expanderskruv!! Man är ju bra!

Å jag vill att det ska synas att jag mår bra och är stolt! så hädanefter sträcker jag på ryggen när jag går och ser folk i ögonen och ler när jag möter någon.

nu ska jag bara komma iväg till frissan oxå :) Jag bryr mig mer om mig själv än jag gjort på evigheter! Frissan som sagt, var år och dar sen. Köpte 2 t-shirtar i helgen, jag som "aldrig" handlar kläder...promenerar och struntar i skräpmat samt massor med vatten - wow !


Kram 

 
 
Ingen bild

Mamm A

11 maj 2009 19:59

Wow - verkligen wow! Supersnygg matta du köpt, vill ha vill ha (har också lite lime i vardagsrummet, men nougatbeige soffa o terracottafärgad matta).

Skön energi där, heja heja!!!

 
Ingen bild

Anna-Lena

11 maj 2009 20:19

Jäklar, vilken kvinna du är! Mycket styrka i dig, du!

Jag var också liiite kaxig idag när jag var och pratade lön med chefen på det ev. nya jobbet. Jag gav HENNE ett lönebud att fundera på. Coolt, va!? ;)

Kram

 
Ingen bild

Maggan

11 maj 2009 21:10

Jag är så glad att du är glad. Också är jag glad för du kommer på lunch imorn!
Sov gött!
Maggan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 26 februari 2012 20:35

Har en känsla i dag som inte är helt lätt att beskriva. Har varit i Linköping i helgen. Träffat dotten! Älskade unge, saknar dej redan. Å vad mycket jag borde lärt dig, talat om för dig, så mycket mer jag borde gjort medan du ännu fanns nära mig. Men...

Av Bente - 26 februari 2012 20:35

Har en känsla i dag som inte är helt lätt att beskriva. Har varit i Linköping i helgen. Träffat dotten! Älskade unge, saknar dej redan. Å vad mycket jag borde lärt dig, talat om för dig, så mycket mer jag borde gjort medan du ännu fanns nära mig. Men...

Av Bente - 22 februari 2012 22:15

Det gjorde jag idag. lyssnade på det som inte hördes. Men kändes. Kroppen i det här fallet. Den sa liksom ifrån att;- du - jag är inte helt okey. Du tror inte du skulle kunna ta det lite lugnare?Ja vad säger man..Nu har kroppen försökt i en veckas ti...

Av Bente - 18 februari 2012 18:47

Den går. Fort. Tiden. Den yngsta fyllde 17 häromdagen, mellanbarnet fyller 20 i morron. Andra barnbarnet är på väg och dimper väl ner om nån vecka. Dimper ner....det skulle inte svärdottern hålla med om var rätt uttryckt om man säger så. Nåväl. Tiden...

Av Bente - 1 februari 2012 23:05

Gokväll vänner! nu vet jag vad vissa förväntar sig av denna aftons blogginlägg. Jag ska skriva om relationer, normer och love. ok. Efter en kväll på en av stans få, men trevliga pubar, tillsammans med få ;) men trevliga vänner (just kidding) avve...

Ovido - Quiz & Flashcards