Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Bente - 26 juli 2009 11:39

Hej go vänner. då var jag tillbaka igen efter datorhaveri, röstförlust och fullständigt kaos hemma. kaoset består eftersom tjejerna byter rum och målar om och har sej :) men det kommer att bli bra.


Snart kommer pappsen med fru på förmiddagsfika. Trevligt! Mammsen med make var här igår på väg hem från Norge och Dalsland. Med sig hade de två kassar norska matvaror och skvallertidningar!! Härligt :)


Solen lyser igen efter en kort åskskur. Man borde väl gå ut men som sagt - jag får ju gäster :) I fredags var jag ute med några vänner på Pråmen och drack lite cider och trivdes. Älskar sommaren och att man kan göra just såna saker. På vintern ser man inte ens sina grannar men på sommaren lever alla upp och man träffas och har kul.


Det blir en röjar dag idag. Får åka iväg och köpa mer färg till väggarna när kaffegästerna åkt hem. Tapeter till en fondvägg ska oxå införskaffas OCH tapetseras   *suck*...det är inte min starka sida. Sen ska alla möbler och väggattiraljer skruvas ihop och upp och det är väl nästan det värsta. Särskilt som jag saknar skruvdragare :)


kram alla!

Ovido - Quiz & Flashcards