Alla inlägg den 13 juni 2009

Av Bente - 13 juni 2009 08:33

Svart sophämtning – är det verkligen ett problem?? Att en restaurangägare vill att kommunen hämtar sopor mer än en gång i veckan kan man ju förstå. Men att avgiften för detta är så hög att man istället betalar sopgubbarna några hundralappar svart är för mig obegripligt. Att avgiften är så hög alltså. Och att nyheterna toppar med detta är märkligt. Det kan ju inte handla om så jäkla många restaurangägare. Och så himla mycket pengar kan det knappast röra sig om. Vad är problemet? Nyhetstorka?

Sänk avgiften om den nu är för hög. Och jaga inte den som tjänar en tusenlapp svart – det är väl inte hela världen. Bra att restaurangägarna gör så här istället för att dumpa soporna nån annanstans på egen hand.


Koeningsegg och norrmannen Bård – nya ägare till Saab?

Tja kanske. Men hoppa inte för högt av glädje skulle jag säga till dem som nu ser Saab och jobben som räddade. Jag tror inte att lika många arbetare kommer att behövas. Och lika många bilar tillverkas. Så arbetslösheten kommer nog att fortsatt vara hög i Thn.


Fortsätter det regna även när semestern börjat ska jag renovera. Det blir till att måla badrum och köksluckor. Samt fixa döttrarnas rum.  Men – det är två veckor kvar innan semetern börjar så det kan ju hända att jag får slappa, sola och läsa istället !


Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards