Alla inlägg under augusti 2009

Av Bente - 12 augusti 2009 22:07

hade tänkt färga håret men orkade inte. får väl vara råttfärgad ett tag till. färga bryn och fransar stod oxå på planeringslistan, blev inget av det heller. Däremot tvättade jag bilen och dammsög den :=)


är ganska trött, men det hör väl till så här snart efter semestern. chockat kroppen med att gå upp tidigt och arbeta hela dagen ja då blir det väl så.


har börjat läsa en bok "Din drömguide" av Sylvia Brown - intressant! Vaknade flera gånger  inatt och kände lukten av vit chocklad - vad jag drömde minns jag dock inte och inte har jag läst nåt i boken om just detta. Vad kan det betyda tro?


kram


 

Av Bente - 10 augusti 2009 18:53

Ja första dagen på jobbet efter lång semester gick bättre än jag trott. Kul att börja på ny kula med nytt hus, delvis nya arbetsuppgifter och arbetskamrater. Blev en mjukstart idag eftersom datorer inte fungerade fullt ut, skrivare och fax inte kopplats in och besökarna inte kommer förrän nästa vecka.


Beställd flera böcker idag om "andra sidan". Har alltid varit intresserad av detta men aldrig fått några "tecken". Ett medium har en gång låtit mig komma i kontakt med min mormor - men det är allt. Ska bli kul läsning. Var på nymånemeditation och seans förra veckan vilket var en fantastisk kick! Träffade ett tiotal personer som upplevt saker, en del hade förmågan att förmedla och jag blev så inspirerad. Humbug säger nog en del av er :) men det bjur jag på.


Beställde fem dubbelrum på SAS Royal i Göteborg idag oxå. 26 september åker vi ner tio stycken till bokmässan! Det gemensamma dessa tio personer har är; böcker och mig :)) Roligt när mina vänner får lära känna varandra lite grann. Älskar bokmässan och att frossa i böcker och föredrag!


kram ;)

Av Bente - 9 augusti 2009 21:33

söndag och i morgon är det jobbdags igen . usch. visserligen jobbar jag även på min semester, men då med sånt som är kul och med roligt folk. Helgen tillbringade jag i Bengtsfors. Det var kanotmaraton och kräftkalas. vi sålde mat och öl från tidiga morgon till sena natten. Ont i fötterna nu och ganska slö.


Jag vet hur natten kommer bli så här inför måndagen. Inte kunna somna förrän  framåt tre och sen vakna var tjugonde minut tills det är dags att kliva upp kl 06. Tror nog att ni känner igen det :)


i veckan ska jag ladda inför väninnan M och hennes C :s bröllop på lördag. ska bli trevligt!


klockan är bara halv tio, men jag kryper i säng och hoppas bli slö av dator och tv :)


kram!


 

Av Bente - 5 augusti 2009 23:23

har inte haft lust att blogga på några dagar. festivalen varade fyra kvällar och vi var några som troget gick dit och roade oss. Inklusive förfester, så gissa om jag är trött. :)


Jag är så urbota trött på idiotiska insändare i vår tidning ttela. så less så jag tror jag ska skriva en själv. Nummer ett - skriv under med ditt namn du fega männska! så gott som alla fegar och kallar sig både ditten och datten. Sluta gnäll om sånt som inte kan göras något åt. Ex vis Arena vänersborg. Nu är den uppe - vad ska vi göra ? riva den och begära pengarna tillbiaka??


Samma sak med måsarna. Varje år samma sak insändare dagligen från maj till augusti om fåglar som antagligen fanns här innan vi stadsbor gjorde entré. Men skaffa öronproppar om du inte får sova för att dom skränar. Och sälj bilen om du inte tål att du får måsskit på den!! Grrrr....


Nu senast var det förståss gnäll på att det var alldeles för hög ljudnivå på musiken under festivalen. Men för f-n. det handlar om fyra kvällar om året. Det är mitt i centrala stan. Den som vill ha lugn och ro jämt och konstant kanske ska bo  utanför centrum??? och öronproppar finns ---hallå!!! fyra kvällar!!! flytta till skogs!!


så - nu känns det bättre ;))

Ovido - Quiz & Flashcards