Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av Bente - 5 augusti 2009 23:23

har inte haft lust att blogga på några dagar. festivalen varade fyra kvällar och vi var några som troget gick dit och roade oss. Inklusive förfester, så gissa om jag är trött. :)


Jag är så urbota trött på idiotiska insändare i vår tidning ttela. så less så jag tror jag ska skriva en själv. Nummer ett - skriv under med ditt namn du fega männska! så gott som alla fegar och kallar sig både ditten och datten. Sluta gnäll om sånt som inte kan göras något åt. Ex vis Arena vänersborg. Nu är den uppe - vad ska vi göra ? riva den och begära pengarna tillbiaka??


Samma sak med måsarna. Varje år samma sak insändare dagligen från maj till augusti om fåglar som antagligen fanns här innan vi stadsbor gjorde entré. Men skaffa öronproppar om du inte får sova för att dom skränar. Och sälj bilen om du inte tål att du får måsskit på den!! Grrrr....


Nu senast var det förståss gnäll på att det var alldeles för hög ljudnivå på musiken under festivalen. Men för f-n. det handlar om fyra kvällar om året. Det är mitt i centrala stan. Den som vill ha lugn och ro jämt och konstant kanske ska bo  utanför centrum??? och öronproppar finns ---hallå!!! fyra kvällar!!! flytta till skogs!!


så - nu känns det bättre ;))

Ovido - Quiz & Flashcards