Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Bente - 22 februari 2010 21:45

Ja vad missade du pga snöovädret i helgen?


hörde t ex flera som hade biljetter till både melodifestivalen och Ugglas show - men som inte kunde ta sig hemifrån och inga tåg gick heller så upplevelserna gick de bet på :(

jag missade gäster på kalaset - men fick å andra sidan smörgåstårta och hallontårta att äta i dagarna två.


Blir smått oroad över kunskapen hos dem som gått med i gruppen "vi som inte vill vara med och betala taket på arenan". Alltså...nån slags byggförsäkring finns ju...eller....faan, det är vänersborgs politiker vi pratar om ....det avtalades det kanske inte om....?!


Eftersom jag är tjänstledig från Trollhättan stad måndagar och torsdagar så fick jag inte vara med om att få ledigt från jobbet idag pga risk för takras. Jojo - även helt nybyggda Kronans bibliotek med hur många meter som helst till taket som dessutom är platt var i farozonen. Hoppas de inte hunnit skotta taket tills i morgon, eller att det kommer lite mer snö inatt ;)


Kan inte låta bli att fundera över hur Carola tänkte när hon nyligen skulle ge sitt fadderbarn på Haiti en present. Efter att ha rådfrågat sonen Amadeus bestämde hon sig för att Boss parfym nog var vad en ung haitier som just varit med om värsta jordbävningen och inte hade mat eller tak över huvudet - behövde. Hallå??!

Ovido - Quiz & Flashcards