Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Bente - 16 februari 2010 20:40

jo det blev en semla idag. Det bjöds på det i "bamba" - äter nämligen i en skolmatsal och detta var grönsaksoppans efterätt dagen till ära.


Gårdagens nyhet lokalt var väl ändå att Vänersborg nu vill satsa på nåt nytt för att bli en (er)känd kommun. Känd är man för att man har ett bandylag i elitserien, att Birger Sjöberg härstammar härifrån och för Arenan, nybygget vars byggkostnad aldrig tycks ta slut. Nummer ett och två av dessa är nog kommunherrar och damer tillfreds med  - men numero tre, ikke! men det ska snart vara glömt när "vi kommer att ha alla fantastiska evenemang som kommer att locka folk överallt i från" - för att citera socialdemokraternas queen Marie Dahlin.  Ser fram emot detta, Marie.


hur som helst - vad man gärna velat bli känd och erkänd för är Musikstaden Vänersborg - med orkesterprogram, och musikskola (? unikt??) och Agnes och Sundals Ryrs Orhestra - men ....på kartan som just musikstad har man väl inte lyckats.


nåja skam den som ger sej - nu vill man profilera sig som......håll i er nu......en hästkommun!! Ja men självklart, varför har ingen tänkt på det. Det vore väl helt naturligt....Vi har ju ridhus och vi har...inte hutlöst många hästar överallt men....inte så kända ryttare men....ingen travbana... men ....eeehhh.......vi har ponnyridning i plantaget på Fridamäss och Oktobermarknaden!

Ovido - Quiz & Flashcards