Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Bente - 12 juli 2010 04:01

Kommer man hem samtidigt som tidningsbudet släpper blaskan i brevlådan har man varit ute sent.....eller tidigt. Välj själv.  Ibland blir saker inte som man tänkt sig. Ibland blir det bättre...ibland sämre. Å det kan faktiskt hända att både det bättre och det sämre infaller så gott som samtidigt :)

 Fånga natten! det är några magiska timmar. Vips borta för att vi av normala skäl oftast sover bort dem. Men natten kan ju vara så ljuvlig. Fånga dagen är egentligen ingenting mot fånga natten.

Det sägs ju att idrotten förenar. Det gör den verkligen. Så mycket gemenskap jag haft detta fotbollsVM! Med gamla och nyfunna vänner har jag sett match efter match på storbild, vanlig tv, hört den på radio i bakgrunden under arbetstid, ja you name it. Idrotten förenar, glädjer och ser till att en och annan krögare faktiskt får in lite pengar av oss ;) Kul har det varit och Grattis Espania!

Nu kommmer tröttheten krypande..."ögonen faller i hop på mig när jag sover" som Pippi skulle ha sagt. Dags att säga godnatt vänner och välkommen nya sköna härliga sommardag! 



Ovido - Quiz & Flashcards