Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Bente - 3 juli 2010 15:03

Jag säger som Family Four en gång sjöng ... "Härliga sommardag"....Det spelas för lite Family Four nu förtiden tycker jag. Dom var ju riktigt bra :)

Ja det är varmt. Har suttit ute på gården nu i flera timmar och håller på att avlida. Pust! Skönt att komma in i ett svalt vardagsrum. Två kalla öl har slunkit ner. Välbehövliga. Man ska dricka mycket när det är så här varmt.

Läser dagens insändare i TTELA och förslås av hur otroligt uthärdliga (heter det så??) vissa människor är. Fortfarande ältas Arena affären i Vänersborg. Hur orkar ni? Vet ärligt talat inte om jag ska skratta åt er eller ge er nåns sorts eloge. Det är ju val snart. Rösta bort jepparna då i allsindar! Skriva insändare hjälper föga har vi märkt. Sen är det ju underbart att läsa insändare som lyder "Ska jag subventionera andras ungar" undertecknat "Förtidspensionär". Saken är att förtidspensionär inte vill vara med och betala studiebidrag till "Ensamstående tonårsförälder" s barn när dessa har sommarlov och inte studerar.  "Förtidspensionär" har tydligen aldrig ställt sig frågan vem som betalar hans/hennes pension.......


Ovido - Quiz & Flashcards