Alla inlägg den 21 september 2010

Av Bente - 21 september 2010 19:54

Nu har man verkligen inget val! Mängder av folk ska avlasta sina frustrationer, sin ilska lr för den delen glädje över hur det gick i just valet på mig. Försöker bita ihop och lyssna som sig bör, men nu dröjer det nog inte länge innan jag spricker. Men jag biter ett tag till så får vi se.

Vädret var ju så gott idag så jag saknade cykeln t.o.m, då fattar ni att det var skönt ute. Cykel ska man inte ha i Vänersborg om man inte har dubbla lås på, då försvinner den nämligen. Vart vet ingen. Men borta blir dom. Därför är jag nu utan.


Vill så gärna göra nåt nytt men vet inte riktigt vad. En sidekick i min morgonsändning i P4 SR Väst, tror jag vore kul och bra. Intresserade skriver en rad till mig, morgonpigg och rapp i tanke och mun är ett krav likaså att du är politiskt inkorrekt.


Brev får man sällan nuförtiden, så jag blev happy när det damp ner ett. En inbjudan, jo man tackar! gratis buffé och standup med kaxig rikskänd karl, och en gäst får medfölja...hmmm....tja varför inte..men vem tar man med sig?  :)

Ovido - Quiz & Flashcards