Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Bente - 13 januari 2011 22:56

hejhopp


jaha då var det dags igen då. kostnaden för Arena Vänersborg stiger med en halv mille och nu är bygget uppe i 4 miljoner. Det som ökat på det hela är kostnader för utredningar av varför det kostat mer än det var tänkt......


Själv är jag kreativ just nu. inne i ett sk flow :) och ikväll har sommarens show planerats lite till. Det blir föreställningar på Villa Stranna i Thn även i år och det blir bra kan jag lova för den som vill ha ös, sång och skratt! Missa inte Vip revyn som går på´t igen :)


En vecka i Liverpool planeras och bokas oxå just nu. För den som gillar Beatles musik säger jag bara. Åk till ovannämnda stad under Beatlesveckan i slutet av aug. Helt fantastiskt!!!


Ser fram emot helg efter en skön arbetsvecka efter tio dars ledighet. Inga tidiga radiomorgnar längre. Saknar radion och lyssnarna, men inte att gå upp kl 03. Kunde gott tänkt mig att få somna på en arm inatt, men kudden funkar :) Restaurang, vin och utgång är planerad med goa Suz i helgen, samt en träff med kollegorna i Vipparna för att närma oss repetitionerna av sommarshowen. Kul! ja lite jobb blir det oxå. Men pigg, glad och 2 kilo lättare känns det hur bra som helst för tillfället.

kram/Bente



Ovido - Quiz & Flashcards