Alla inlägg den 28 januari 2012

Av Bente - 28 januari 2012 20:32

Om en barnteater har en målgrupp och rekommenderad ålder på 3-6 årska man inte ta med sig en obstinat 2åring som springer omkring och stör och äntrar scenen. Har denna 2åring dessutom en mor på 20år som inte förstår eller förmår att hämta  ungenfrån scenen, sätta det i knät och säga tyst lr ta med det ut! ja då blir iallfall jag otroligt irriterad.


På vägen hem skulle barnbarnet såklart få hamburgare! Vi valde Max. Och hoppsan. Bakom oss i kön, kassa2, står ingen mindre än tennisstjärnan Robin Söderling - och pussar öppet på flickvännen :) och så lååång han var. Om det verkligen var han. Kanske en dubbelgångare. Men nog tyckte jag folk omkring tittade och tisslade lite i smyg.


Dagens fynd: en stor maffig glasampel i kedja att ha ljus i på ericshjälpen. Helt ny trasmatta på 3m för 115 spänn på samma ställe! märkte iaf att ska man ha nåt att ha s a s får man vara där när dom öppnar. en kvart senare var det bara "skräp" kvar.

Dagens singelpoäng: 10 helt enkelt för att barnbarn är bättre och nån tid till en partner finns inte när ett sånt är med :)


tack för titten!



Ovido - Quiz & Flashcards